Το νέο πρόγραμμα του σχολείου από 10/3/2021: εδώ

=====================================================

Webex σύνδεσμοι Εκπαιδευτικών (τελευταία αλλαγή 8/3/2021)

 durations

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ WEBEX για τους μαθητές

Αναλυτικές Οδηγίες για τους μαθητές στο Webex με εικόνες

Αγαπητοί γονείς,

1. Από Δευτέρα 9-11-2020 και για όσο διαρκεί το lockdown, τα μαθήματα θα διεξάγονται αποκλειστικά από απόσταση μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης Webex.

2. Η συμμετοχή των μαθητών είναι υποχρεωτική και οι απουσίες θα προσμετρώνται (φυσικά οι πρώτες μέρες θα είναι για όλους ενημερωτικές).

3. Τονίζουμε ότι οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν μέσω Η/Υ, Tablet ή Smartphone. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι η χρήση δεδομένων κινητής για το Webex παρέχεται δωρεάν.

4. Σύντομες οδηγίες, οι webexδιευθύνσεις και το πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

5. Συνιστάται στους μαθητές να αποθηκεύσουν τους συνδέσμους των καθηγητών τους και να μην προσφεύγουν συνέχεια στην Ιστοσελίδα, διότι η μεγάλη επισκεψιμότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

6. Ένα Παράδειγμα: Μαθητής του Α1 έχει αποθηκεύσει ή εκτυπώσει το πρόγραμμα του τμήματος και τους συνδέσμους των καθηγητών του. Βλέπει ότι την Τετάρτη 4η ώρα έχει μάθημα με την καθηγήτριά του. Κλικάρει ή πληκτρολογεί τον σύνδεσμο της καθηγήτριας στο διαδίκτυο (https://minedu-secondary.webex.com/meet/..) και εισέρχεται στο εικονικό δωμάτιο αναμονής, όπου περιμένει να τον αποδεχθεί η καθηγήτρια και να τον περάσει στην αίθουσα. Εννοείται ότι αυτή η διαδικασία θα γίνει για κάθε μάθημα χωριστά, μέχρι και 7 φορές την ημέρα, αν έχει 7ωρο.

7. Το ΥΠΑΙΘ εγγυάται ότι έχει ληφθεί μέριμνα προστασίας για τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών.

8. Οι μαθητές πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών.

9. Εξυπακούεται ότι με προσωπική ευθύνη των μαθητών και των γονέων τους, δεν επιτρέπεται να παρακολουθούν την εκπαιδευτική διαδικασία άσχετα πρόσωπα.

 10. Η επικοινωνία σας με το σχολείο, όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τηλεφώνου ή με επίσκεψη στο σχολείο μετά από προκαθορισμένη τηλεφωνική συνεννόηση.

Ευχόμαστε να βγούμε όλοι υγιείς και πιο δυνατοί από αυτή την κρίση και από αυτή τη νέα εκπαιδευτική εμπειρία. Καλή μας δύναμη!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Ερέτριας

 

 
 
Το Γυμνάσιο της Ερέτριας παίρνει μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+

Eretria Junior High School is taking part in the ERASMUS+ project